YubiKey

YubiKey – helppokäyttöinen kertakäyttösalasanaratkaisu, joka tuo lisäturvaa verkkosovelluksiin.

Usein tärkeät tiedot ovat helposti arvattavan tai lyhyen salasanan takana, ja toisaalta pitkää salasanaa on vaikea muistaa. Salasanat myös paljastuvat helposti, jos käytät tietokonetta, jolle on pesiytynyt haittaohjelma.

Kuinka voit olla varma, ettei joku tiedä salasanaasi jo nyt?

YubiKey on taskussa kuljetettava, kolikon kokoinen avaimenperä, joka tietokoneen USB-porttiin liitettynä luo kertakäyttöisiä salasanoja verkkopalveluihin kirjautumista varten.

Yubikey toimii kaikissa käyttöjärjestelmissä ongelmitta ja ilman ajureita. Jo pelkästään YubiKeyn käytöllä saadaan lisää turvaa verkkopalveluihin. Vaikka joku saisikin YubiKeyn väliaikaisesti haltuunsa, ei laitetta ole mahdollista kopioida. Lisäturvaa saadaan, kun käytetään YubiKeytä yhdessä lyhyen salasanan tai PIN-koodin kanssa.

Pystymme liittämään YubiKeyn kaikkiin internetsivusto- ja intranetpalveluihimme. Liittäminen on mahdollista myös useimpiin valmiisiin avoimen lähdekoodin sisällönhallintajärjestelmiin tai muihin yrityssovelluksiin.

YubiKey on ruotsalaisen Yubico Ab -yrityksen tuote ja sitä voi ostaa Yubicon internetsivuilta: www.yubico.com/products/order/ . YubiKey maksaa n. 24 €/kpl (sis. ALV). Protecomp myös toimittaa YubiKey-avaimia asiakkailleen.